Regionálne kultúrne centrum v Prievidzi

Oznam o prehliadke Jeseň je dar pre seniorov - preložená na rok 2021

Vážené seniorky a seniori,

symbolika jesene je tradične spojená so seniormi a október ako Mesiac úcty k starším si pripomíname už takmer 3 desaťročia. Organizácia spojených národov ho vyhlásila so zámerom upozorniť na postavenie a problémy staršej generácie, oceniť jej prínos, znalosti a skúsenosti, poukázať na rovnosť postavenia a dôstojnosť starších ľudí.

V tomto roku - už o pár týždňov - sa malo konať podujatie JESEŇ JE DAR - regionálna prehliadka voľnočasových aktivít seniorov - 21. ročník v okrese Prievidza a 18. ročník v okrese Partizánske.

Situácia v organizovaní hromadných podujatí je nejasná a neumožňuje kvalitnú prípravu podujatí, obmedzenie sociálnych kontaktov vylučuje hromadné stretávanie sa a prípravu scénických programov. Vzhľadom na vyššie spomínané dôvody sme sa rozhodli tohto roku podujatie nerealizovať.

Rozhodnutie nebolo ľahké, bolo ho však nutné spraviť. Prijmime ho teda s pokorou, buďme zodpovední a trpezliví a ostaňme v kontakte na diaľku, aby sme sa na jeseň 2021 mohli všetci spolu o to srdečnejšie a s radosťou stretnúť na tomto podujatí.


Termíny 2021:

  • Jeseň je dar okr. Prievidza  15. - 16. 10. 2021  DK SNP Zemianske Kostoľany
  • Jeseň je dar okr. Partizánske  5. 11. 2021  DK Žabokreky nad Nitrou

Jeseň je dar - ilustračná fotografia